سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ کمیل پسر زیاد گفت : امیر المؤمنین على بن ابى طالب ( ع ) دست مرا گرفت و به بیابان برد ، چون به صحرا رسید آهى دراز کشید و گفت : ] اى کمیل این دلها آوند هاست ، و بهترین آنها نگاهدارنده‏ترین آنهاست . پس آنچه تو را مى‏گویم از من به خاطر دار : مردم سه دسته‏اند : دانایى که شناساى خداست ، آموزنده‏اى که در راه رستگارى کوشاست ، و فرومایگانى رونده به چپ و راست که درهم آمیزند ، و پى هر بانگى را گیرند و با هر باد به سویى خیزند . نه از روشنى دانش فروغى یافتند و نه به سوى پناهگاهى استوار شتافتند . کمیل دانش به از مال است که دانش تو را پاسبان است و تو مال را نگهبان . مال با هزینه کردن کم آید ، و دانش با پراکنده شدن بیفزاید ، و پرورده مال با رفتن مال با تو نپاید . اى کمیل پسر زیاد شناخت دانش ، دین است که بدان گردن باید نهاد . آدمى در زندگى به دانش طاعت پروردگار آموزد و براى پس از مرگ نام نیک اندوزد ، و دانش فرمانگذارست و مال فرمانبردار . کمیل گنجوران مالها مرده‏اند گرچه زنده‏اند ، و دانشمندان چندانکه روزگار پاید ، پاینده‏اند . تن‏هاشان ناپدیدار است و نشانه‏هاشان در دلها آشکار . بدان که در اینجا [ و به سینه خود اشارت فرمود ] دانشى است انباشته ، اگر فراگیرانى براى آن مى‏یافتم . آرى یافتم آن را که تیز دریافت بود ، لیکن امین نمى‏نمود ، با دین دنیا مى‏اندوخت و به نعمت خدا بر بندگانش برترى مى‏جست ، و به حجّت علم بر دوستان خدا بزرگى مى‏فروخت . یا کسى که پیروان خداوندان دانش است ، اما در شناختن نکته‏هاى باریک آن او را نه بینش است . چون نخستین شبهت در دل وى راه یابد درماند و راه زدودن آن را یافتن نتواند . بدان که براى فرا گرفتن دانشى چنان نه این در خور است و نه آن . یا کسى که سخت در پى لذت است و رام شهوت راندن یا شیفته فراهم آوردن است و مالى را بر مال نهادن . هیچ یک از اینان اندک پاسدارى دین را نتواند و بیشتر به چارپاى چرنده ماند . مرگ دانش این است و مردن خداوندان آن چنین . بلى زمین تهى نماند از کسى که حجّت بر پاى خداست ، یا پدیدار و شناخته است و یا ترسان و پنهان از دیده‏هاست . تا حجّت خدا باطل نشود و نشانه‏هایش از میان نرود ، و اینان چندند ، و کجا جاى دارند ؟ به خدا سوگند اندک به شمارند ، و نزد خدا بزرگمقدار . خدا حجتها و نشانه‏هاى خود را به آنان نگاه مى‏دارد ، تا به همانندهاى خویشش بسپارند و در دلهاى خویشش بکارند . دانش ، نور حقیقت بینى را بر آنان تافته و آنان روح یقین را دریافته و آنچه را ناز پروردگان دشوار دیده‏اند آسان پذیرفته‏اند . و بدانچه نادانان از آن رمیده‏اند خو گرفته . و همنشین دنیایند با تن‏ها ، و جانهاشان آویزان است در ملأ اعلى . اینان خدا را در زمین او جانشینانند و مردم را به دین او مى‏خوانند . وه که چه آرزومند دیدار آنانم ؟ کمیل اگر خواهى بازگرد . [نهج البلاغه]
 
دوشنبه 90 اسفند 8 , ساعت 12:54 عصر
                                                    بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام به تمامی دوستان عزیز و مهربانم متن حاضر مصاحبه خبرگزاری محترم ایبنا با این طلبه کوچک است که در تاریخ 15 آذر ماه سال 90 در شهرستان بستک از استان هرمزگان شده است و اما شرح ماوقع:
نویسنده مجموعه کتاب‌های «کودکان کربلا» می‌گوید: ادبیات عاشورایی باید مفاهیمی را به کودکان و نوجوانان منتقل کند که ذوق و شوق جهاد را در آنان به وجود بیاورد. «طاهر خوش» طلبه‌ای دست به قلم است و کتاب‌هایی با موضوع مذهبی برای بزرگسالان و کودکان نوشته‌ است. یکی از این کتاب‌ها با عنوان «پرسش‌های شما، پاسخ‌های امام رضا(ع)» در سال 88 به عنوان کتاب سال در حوزه دین برگزیده شد._
نویسنده‌ مجموعه کتاب‌های «کودکان کربلا» در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، درباره این اثر توضیح داد: مجموعه «کودکان کربلا» نخستین اثری است که نقش و حضور کودکان را در این واقعه تاریخی برای مخاطبان کودک بازگو می‌کند. این کتاب توسط متولیان حرم اباعبداللهعلیه اسلام در کربلا به زبان‌های عربی، ‌انگلیسی و فرانسه در حال ترجمه است و قرار است مجموعه انیمیشینی نیز از روی این داستان‌ها تولید شود.

«طاهر خوش» درباره اختصاصات کتابش گفت: یکی از ویژگی‌های این مجموعه این است که در آن، داستان‌ها

ادامه مطلب...

پنج شنبه 90 بهمن 13 , ساعت 10:56 صبح

        به نام خدای مهربانتر از مادر

آقا مجتبی سلام علیکم

از من درخواست نمودی که برایت از مرحوم داداشم عبدالحسین محمدیان رباطی چند کلمه­ای سخن به این اوراق بیاورم؛ هر چند دلم می­خواست این­ها را چندسال پیش بنویسم امّا قسمت نشد و مشکلات زمانه و ترس از انسان های وحشی صفت و حسود این اوراق بعد از 8 سال به رشته نگارش درآمد، باز هم خدا را شکر که پیر نشدم و آنها را به باد فراموشی نسپردم. ازت ممنونم که این

 لطف را در حقّ من نمودی.

این اوراق و نوشته­هایی که

 

ادامه مطلب...

شنبه 90 دی 10 , ساعت 7:48 عصر

                                                                             به نام خدای مهربان

روز هفتم ماه صفر در تقویم های رسمی کشور به عنوان روز ولادت امام موسی کاظم علیه السلام پیشوای هفتم شیعیان نامگذاری شده است.  

اما هفتم ماه صفر در میان کلیه شیعیان جهان به خصوص در شهر قم به عنوان روز شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام  است و علمای شیعه بیش از 5 قرن است که به این موضوع ملتزم بوده اند.

 

سابقه این موضوع در شهر قم از زمان حضرت آیت الله حائری شیرازی است و هنوز هم علما و مراجع بر اساس همان سنت، روز هفتم صفر را روز شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام   می دانند.

 

در کلیه دفاتر مراجع در قم از جمله دفتر آیت الله مکارم، دفتر آیت الله وحید خراسانی

ادامه مطلب...

چهارشنبه 90 آذر 30 , ساعت 11:4 صبح

به نام خدایی که انسان های گمراه را با صبرش نجات می دهد

به گزارش خبرگزاری اهل بیت (ع) ـ ابنا ـ با فرا رسیدن ماه محرم و تاسوعای حسینی(ع) «خانم ینی ما لیندا» تبعه کشور اندونزی با حضور در محل رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در آتن پایتخت یونان، تشیع را اعلام کرد.

 

این خانم درباره انگیزه شیعه شدنش گفت: "همسرم یک پوستر بزرگ از حضرت ابوالفضل العباس(ع) در منزل دارد و هرگاه به مشکلی مواجه می‏شود به آن حضرت توجه کرده و خواستار حل مشکلاتش می‏شود ؛ و بارها نیز گرفتاریهای وی ازطریق توسل به آن حضرت حل شده است".

 

وی افزود: "من پس از مشاهده این رفتار همسرم، خود نیز چندین بار در هنگام به وجود آمدن مشکلی از صاحب این تصویر که نمی دانستم چه شخصیتی است ،کمک خواسته و خواستار حل شدن مشکلاتم شدم و مشکلاتم حل شدند. بدین ترتیب به آن حضرت(ع) به عنوان عضوی از اهل بیت پیامبر اکرم(ص) معتقد گردیدم و تصمیم گرفتم که پیرو این خاندان عظیم الشأن گردم. به همین دلیل امروز به رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی آمدم تا رسماً تشرف خود به مذهب شیعه را اعلام کنم".

 

ادامه مطلب...

<      1   2   3   4   5      

لیست کل یادداشت های این وبلاگ